Edit Content

"Acemi Kalma Ustası"

Doç. Dr. Gökhan Günaydın

İstanbul Milletvekili
CHP Grup Başkanvekili

Kamu görevlisi bir babanın sık çıkan tayinleri nedeniyle Anadolu’yu adeta karış karış dolaşan bir ailenin içinde büyüdüm. Bu bağlamda ilk, orta ve lise öğrenimimi Zile/Tokat, Sarıkamış/Kars, Tosya/Kastamonu, Aksaray/Niğde, Ereğli/Zonguldak ve Geyve/Sakarya ilçelerinde tamamladım.

İletişim

Sosyal Medya

  1. Home
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Etkinlikler
  6. »
  7. Kavala Kararına Tepki: “Yargının Araçsallastırılması Sürdükçe Ekonomide Kalıcı Düzelme Beklenemez”
bu içeriği paylaşın;

Kavala Kararına Tepki: “Yargının Araçsallastırılması Sürdükçe Ekonomide Kalıcı Düzelme Beklenemez”

Günaydın; Adalet Bakanlığı'nın Osman Kavala kararını “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, adalet ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” diye değerlendirdi.
Yazı Boyutu:
14px
24px

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ‘nün Osman için kanun yararına bozma sistemini reddetmesini tepki gösterdi. Günaydın; “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” değerlendirmesinde bulundu.

Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; tarafından Osman Kavala için kanun yararına bozma talebinin reddedilmesine ilişkin bir yaptı. Kararı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Günaydın; Osman Kavala hakkında Avrupa Komisyonu denetimi ve ‘e savunma verme süreçlerinin devam ettiğini anımsattı.

Günaydın; Adalet Bakanlığı kararını “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, adalet ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” diye değerlendirdi.

 

Günaydın; Adalet Bakanlığı'nın Osman Kavala kararını “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, adalet ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” diye değerlendirdi.

 

 

Abone Olun:
➤ Youtube: @gokhangunaydin06

Resmi Site:
➤ Web: gokhangunaydin.net

Takip edin:
: gunaydingokhan
➤ Facebook: gokhangunaydin06
➤ Instagram: gokhangunaydin06
➤ TikTok: @gokhangunaydin06
➤ Youtube: @gokhangunaydin06

Bu İçerik 74 Kez Görüntülendi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Bu Sayfayı Paylaşın

Faydalı Linkler

Abonelik

© 2024, Gökhan Günaydın. Tüm Hakları Saklıdır.