Edit Content

"Acemi Kalma Ustası"

Doç. Dr. Gökhan Günaydın

İstanbul Milletvekili
CHP Grup Başkanvekili

Kamu görevlisi bir babanın sık çıkan tayinleri nedeniyle Anadolu’yu adeta karış karış dolaşan bir ailenin içinde büyüdüm. Bu bağlamda ilk, orta ve lise öğrenimimi Zile/Tokat, Sarıkamış/Kars, Tosya/Kastamonu, Aksaray/Niğde, Ereğli/Zonguldak ve Geyve/Sakarya ilçelerinde tamamladım.

İletişim

Sosyal Medya

  1. Home
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Etkinlikler
  6. »
  7. İşimiz Gücümüz Sinop
bu içeriği paylaşın;

İşimiz Gücümüz Sinop

Sinop’ta gücümüze güç katacağız
Yazı Boyutu:
14px
24px

CHP Grup Başkanvekili ;

Başkan ımız Metin Gürbüz’ün proje tanıtım toplantısına katıldık. ‘ta gücümüze güç katacak, vatandaşlarımızın her sorununu adil, eşit ve katılımcı bir anlayışla çözecek projelerini dinledik.

Tüm adaylarımız, örgütümüzün değerli emekçileri ve hemşerilerimiz birlikte çalışıyorlar ve Sinop için birlikte kazanacaklar.

Sinop'ta gücümüze güç katacağız

Metin Gürbüz, ‘ın katılımıyla gerçekleşen proje tanıtım toplantısında Sinop için hazırlanan projelerini açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz’ün proje tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Programda, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da bir konuşma gerçekleştirdi.

Sinop'ta gücümüze güç katacağız

Sinop Kültür Merkezi’ndeki programa; CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP Seyit Torun ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan eski il ve ilçe başkanları ile parti mensupları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz de Sinop’ta gerçekleştirmeyi hedeflediği 28 projeyi Sinoplu vatandaşlar ile paylaştı. Toplantıda yeni imar planından otopark sorununa kadar birçok problemin çözümü için yol haritaları açıklandı.

Öte yandan, program sonunda İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkan Adayları da sahneye davet edilerek partilileri selamladı.

Bu İçerik 1449 Kez Görüntülendi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Bu Sayfayı Paylaşın

Faydalı Linkler

Abonelik

© 2024, Gökhan Günaydın. Tüm Hakları Saklıdır.