Edit Content

"Acemi Kalma Ustası"

Doç. Dr. Gökhan Günaydın

İstanbul Milletvekili
CHP Grup Başkanvekili

Kamu görevlisi bir babanın sık çıkan tayinleri nedeniyle Anadolu’yu adeta karış karış dolaşan bir ailenin içinde büyüdüm. Bu bağlamda ilk, orta ve lise öğrenimimi Zile/Tokat, Sarıkamış/Kars, Tosya/Kastamonu, Aksaray/Niğde, Ereğli/Zonguldak ve Geyve/Sakarya ilçelerinde tamamladım.

İletişim

Sosyal Medya

  1. Home
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Gökhan Günaydın: İzmir Halkının Daha İyi Bir Hizmet Beklentisi Var!
bu içeriği paylaşın;

Gökhan Günaydın: İzmir Halkının Daha İyi Bir Hizmet Beklentisi Var!

TELE 1 - 5. Boyut
Yazı Boyutu:
14px
24px

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TELE 1 Genel Yönetmeni ‘ın sunduğu ına konuk oldu ve Merdan Yanardağ, ve Musa Özuğurlu’nun sorularını yanıtladı.

Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, ‘ın İzmir Büyükşehir olması hakkında, “İzmir halkının daha iyi bir hizmet beklentisi var. İzmirli dedi ki bir kan değişimi uygun olabilir.” dedi.

Yalçın Doğan, Gökhan Günaydın’a İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda “Cemil Tugay ismi nasıl belirlendi?” sorusunu yöneltti. Günaydın bu soruya, “İzmir halkının daha iyi bir hizmet beklentisi var. Memnuniyet anketlerine bu yansıdı. Ben Tunç arkadaşımızın ekibiyle gayet fedakarca çalıştığına tanığım. Ama İzmirli dedi ki bir kan değişimi uygun olabilir” şeklinde verdi.

Bu İçerik 211 Kez Görüntülendi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Bu Sayfayı Paylaşın

Faydalı Linkler

Abonelik

© 2024, Gökhan Günaydın. Tüm Hakları Saklıdır.